top of page
_DSC3762.jpg

❥ asculți mesajele corpului și să îți activezi resursele interioare;

❥ îți accepți și să îți trăiești mai mult umanitatea, senzațiile și emoțiile;
❥ explorezi părți care ți se par prea mult, sau prea puțin,
 inconfortabile sau periculoase;

❥ să te arăți mai mult și în consecință să trăiești mai liber cine ești;

❥ îți asculți nevoile, dorințele și limitele și să le onorezi;
❥ primești hrană, protecție și ghidare într-un grup de femei.

La acest program pot participa doar persoanele care au mai fost la ateliere sau programe ghidate de mine.

Acest program te poate sprijini să:

Guardias of aliveness

Spațiu de hrană și expresie feminină

14 octombrie - 16 decembrie
(bilunar, LIVE Cluj-Napoca)

_DSC3769.jpg

Precum unicitatea amprentelor noastre digitale, cu toții suntem unici. Niciodată nu a mai fost și nu va mai fi cineva ca noi. La intersecția darurilor și rănilor noastre se găsește locul nostru unic în lume, cadoul nostru pentru această lume. De cele mai multe ori această nuanță specifică nouă devine mai clară în spațiile în care simțim că suntem primiți, celebrați, văzuți, susținuți, încurajați și provocați.

Acest program își propune să aducă împreună un grup de femei care pe parcursul a

6 întâlniri, împrăștiate în decursul a 3 luni, își doresc să primească și să ofere suport, să fie văzute și să vadă, să inspire și să fie inspirate, să ocupe și să lase spațiu, să atingă și să se lase atinse de prezența celeilalte. 

Fiecare întâlnire propune o călătorie diferită și va ține cont de nevoile și dorințele grupului. Invitațiile de explorare vor fi individuale, în pereche și de grup și vor conține  practici de conectare la corp, mișcare și dans, lucru cu voce, dinamici creative de grup, journaling și sharing.

image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png

My love,

I watch your hands, I watch your waist, I watch your hair, I watch your eyes and I am amazed

How come you are still not madly in love with yourself?

I hear your thoughts, I hear your doubts, your plans, your Excels, your phone notes and I am amazed

How come you still shrink day after day in celebrating how brilliant you are?

I watch you stumble and fall, dream, feel, be torn apart, be deeply disillusioned

receive with your sweet sweet heart, doubt, trust, surrender.

Can't you just see the rocks, the wind, the seas, the dried hearts of men

are just waiting to see you dance?

 

Are just waiting for the love letters of your body to be written? 

_DSC3762.jpg
image (1) (1).png

În acest program o să întâlnești

❥ Meditații

❥ Practici dedicate Sistemului Nervos
❥ Explorări din Terapie prin Mișcare și Dans
❥ Dans Somatic
❥ Mișcare Autentică

❥ Journaling

❥ Explorări de voce
❥ Sharing de grup

Despre metodele de lucru

Terapie prin dans și mișcare

Terapia prin Dans și mișcare este o formă de art-terapie, este o combinație între dans și psihoterapie. Se bazează pe ideea că mintea și corpul sunt interconectate, și că o schimbare într-o parte o influențează pe cealaltă.
Promovează conștiința, încrederea în sine și exprimarea emoțiilor. Poate fi folosită cu indivizi, cupluri, familii și grupuri.


Dans Somatic

Dansul Somatic este o practică de mișcare kinestezică care se focusează pe a crește vocabularul de mișcare și conștiința corporală prin explorarea detaliată și focusată a corpului în mișcare.
Poate folosi indicații pentru a mișca anumite părți ale corpului (încheieturi, mușchi) în feluri specifice sau poate invita spre mișcare improvizată prin imagerie. Dansul Somatic te ajută să interacționezi într-un mod creativ cu procesele emoționale, fizice și cognitive. Îți permite să explorezi în siguranță și să exprimi ceea ce nu poți spune în cuvinte.


Mișcare Autentică

Mișcarea Autentică este o formă de expresie a necunoscutului prin intermediul corpului care se lasă mișcat din interior de un impuls din afara voinței conștiente. Corpului i de oferă posibilitatea să dea glas mesajelor inconștiente. Această practică se desfășoară în forma ei de bază în perechi: persoana care mișcă și persoana care este martoră la mișcare. Atât persoana care se mișcă având ochii închiși cât și martorul său au ocazia de a descoperi lumea necunoscutului (inconștientul) prin intermediul libertății de expresie a corpului și a observației lipsite de judecăți și prejudecăți. (definiție de pihoterapeut Iulia Feordeanu)

 


❥  Journaling

În acest program de vom folosi de tehnica Journal Speak, creată de terapeuta Nicole Sachs.
Scopul tehnicii este de a scrie adevarul nefiltrat despre cum ne simțim. Fără a cenzura sau edita; încercând să fim cât mai sinceri cu putință legat de ceea ce simțim chiar dacă e rușinos, înfricoșător sau urât. Cele scrise nu sunt citite de altcineva și funcționează pe principiul procesării multitudinilor de trăiri pe care le avem în viața, dar pe care nu avem timp să le simțim.
O dată ce le punem pe foaie, acestea ies din corpul nostru.

❥  Explorări de voce

"Vocea poate fi considerată o unealtă de vindecare prin simplul fapt că produce rezonanță în corp. Ne putem gândi la vocea noastră ca la un diapazon prin care ne acordăm și ne putem folosi de ea pentru a ne vindeca interior prin vibrațiile și sunetele pe care le produce." Lea Longo, coach mindfulbess și muzician.

Plata
output-onlinepngtools.png

Plata

*Plata nu se returnează decât în caz de anulare a evenimentului.
În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Întâlnirile vor avea loc marți 16, 23, 30 ianuarie, 16, 13, 20 februarie între orele 18:30 și 20:30.
Preț: 500 RON

Posibilitate de plată integrală sau în două rate de 250 RON
Deadline înscrieri: 13 ianuarie

_DSC3762.jpg
image (1) (1).png

Cu cine?

 Sunt Cristina Chirnogea. Sunt pasionată de mișcare, dans, fotografie și natură și toate modurile în care acestea se interconectează și ne spun ceva despre viață.


Am o formare în Coaching Cognitiv-Comportamental, în Terapie prin Mișcare și Dans în cadrul Universității Autonome din Barcelona și în Mișcare Autentică. Am explorat și continui să explorez cu diferite forme de mișcare și practici de embodiment care mă pun în contact cu mine și cu viața.


Prin proiectul Ritmul Interior facilitez ateliere de mișcare și dans, online și offline, singură și în colaborare creativă cu alte persoane. De asemenea lucrez și în sesiuni individuale de coaching somatic, care au ca și componentă principală ascultarea corpului.

Ce creez e rezultatul propriei mele călătorii dintr-un spațiu cu teamă de senzații și emoții, un spațiu de perfecționism, anxietate și struggle spre un spațiu interior cu mai multă conectare, curiozitate, inspirație, compasiune și sinceritate față de procesele umane.

Te invit să călătorim împreună!

_DSC4100.jpg

Fotografii: Amina Teodoru

bottom of page