Image by Martin Sanchez

❥  vei avea o înțelegere mai profundă asupra corpului, erotismului și sexualității;
❥ îți vei revendica senzualitatea ca parte esențială a vieții tale în corp de femeie;
❥ îți vei da voie să te bucuri de corpul tău;
❥ te vei simți mai stăpână pe sexualitatea și dorințele tale;
❥ te vei simți mai confortabil să te lași văzută în relațiile tale;
❥ vei crea legături cu alte femei care sunt într-un proces de împuternicire de sine.

Nu e nevoie de experiență anterioară. E nevoie doar de curiozitate, dorință de explorare, de a simți și de a imagina.

Participând la acest program:

Erotic by Nature

Program de Dans Somatic și Scriere Creativă

6 săptămâni

Erotic by nature 2022 (1).png

Cu cât suntem mai conectate la sistemul senzorial, la energia sexuala, la senzualitate, la înțelepciunea corpului care ne vorbește prin simțuri, cu atât suntem mai conectate la puterea noastră interioară, la intuiție, la bucuria de a trăi, a simți și a crea.

Te invităm într-un program de 6 săptămâni, în care vom explora ce înseamnă să avem un corp care funcționează după legile naturii, dar pe care s-au pus atâtea filtre, reguli, definiții, cerințe exterioare.

 

Prin îmbinarea de practici somatice și scriere creativă vom asculta de ce are nevoie corpul nostru cu adevărat. Vom experimenta procese individuale și de grup, pentru că în grup putem găsi oglindire și sprijin. Vom deschide uși spre o mai mare libertate de a ne simți vii.

image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png

Ce conține programul:

❥ 6 sesiuni de grup (2h pentru grupa ONLINE, 2.5H pentru grupa LIVE);
❥ înregistrările sesiunilor de grup dacă alegi grupa ONLINE;
❥ materiale teoretice în format PDF pentru fiecare temă;
❥ înregistrări cu practici de embodiment pentru fiecare temă;
❥ invitații de auto-reflexie prin scriere creativă pentru fiecare temă;
❥ acces pe viață la toate materialele de mai sus.

 

DSC_7475.jpg
Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

Temele celor 6 întâlniri

1. Acasă în corp
2. Imagine corporală
3. Atingere și senzualitate
4. Sexualitate
5. A fi văzută
6. Privind spre viitor

În acest program o să întâlnești

❥ Meditații
❥ Practici Somatice și explorări din Terapie prin Mișcare și Dans
❥ Dans Somatic
❥ Mișcare Autentică
❥ Scriere Creativă
❥ Sharing

Despre metodele de lucru

Terapie prin dans și mișcare

Terapia prin Dans și mișcare este o formă de art-terapie, este o combinație între dans și psihoterapie. Se bazează pe ideea că mintea și corpul sunt interconectate, și că o schimbare într-o parte o influențează pe cealaltă.
Promovează conștiința, încrederea în sine și exprimarea emoțiilor. Poate fi folosită cu indivizi, cupluri, familii și grupuri.


Dans Somatic

Dansul Somatic este o practică de mișcare kinestezică care se focusează pe a crește vocabularul de mișcare și conștiința corporală prin explorarea detaliată și focusată a corpului în mișcare.
Poate folosi indicații pentru a mișca anumite părți ale corpului (încheieturi, mușchi) în feluri specifice sau poate invita spre mișcare improvizată prin imagerie. Dansul Somatic te ajută să interacționezi într-un mod creativ cu procesele emoționale, fizice și cognitive. Îți permite să explorezi în siguranță și să exprimi ceea ce nu poți spune în cuvinte.


Mișcare Autentică

Mișcarea Autentică este o formă de expresie a necunoscutului prin intermediul corpului care se lasă mișcat din interior de un impuls din afara voinței conștiente. Corpului i de oferă posibilitatea să dea glas mesajelor inconștiente. Această practică se desfășoară în forma ei de bază în perechi: persoana care mișcă și persoana care este martoră la mișcare. Atât persoana care se mișcă având ochii închiși cât și martorul său au ocazia de a descoperi lumea necunoscutului (inconștientul) prin intermediul libertății de expresie a corpului și a observației lipsite de judecăți și prejudecăți. (definiție de pihoterapeut Iulia Feordeanu)

 


❥  Scriere Creativă

Prin diverse metode de putem aprofunda înțelegerea pe care o avem despre anumite subiecte. Putem să descoperim idei și perspective noi și le putem transforma artistic. Citind ce am scris în grup, învățăm să ne arătăm altor persoane. Oricine știe să scrie, doar că de multe ori nu avem contextul potrivit în care să ne dăm seama de asta.

 
output-onlinepngtools.png

Plata

*Plata nu se returnează decât în caz de anulare a evenimentului.
Te rugăm să te înscrii și să faci plata doar dacă știi că vei participa. În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Numărul de locuri este limitat, prioritate în ordinea înscrierii.

Grupa LIVE

Întâlnirile vor avea loc joi, 12, 19, 26 mai, 2, 9, 16 iunie, între orele 18.30 și 21 (2.5h).
Preț: 600 RON

Posibilitate de plată integrală, în două rate de 300 RON sau trei rate de 200 RON
Deadline înscrieri: 8 mai

Grupa ONLINE

Întâlnirile vor avea loc marți, 10, 17, 24 și 31 mai, 7 și 14 iunie, între orele 18.30 și 20.30 (2h).
Preț: 510 RON

Posibilitate de plată integrală, în două rate de 255 RON sau trei rate de 170 RON
Deadline înscrieri: 8 mai

Image by Martin Sanchez
image (1) (1).png

𝐂𝐮 𝐜𝐢𝐧𝐞?

 Sunt Cristina Chirnogea. Sunt pasionată de mișcare, dans, fotografie și natură și toate modurile în care acestea se interconectează și ne spun ceva despre viață.


Am o formare în Coaching Cognitiv-Comportamental, în Terapie prin Mișcare și Dans în cadrul UAB din Barcelona și în Mișcare Autentică. Am explorat și continui să explorez cu diferite forme de mișcare și practici de embodiment care mă pun în contact cu mine și cu viața.


Prin proiectul Ritmul Interior facilitez ateliere de mișcare și dans, online și offline, singură și în colaborare creativă cu alte persoane. De asemenea lucrez și în sesiuni individuale de coaching somatic, care au ca și componentă principală ascultarea corpului.

Ce creez e rezultatul propriei mele călătorii dintr-un spațiu cu teamă de senzații și emoții, un spațiu de perfecționism, anxietate și struggle spre un spațiu interior cu mai multă conectare, curiozitate, inspirație, compasiune și sinceritate față de procesele umane.

Te invit să călătorim împreună!

DSC_7391.jpg
33828786_2041886725874468_2237578700226822144_n.jpg

 Sunt Natalia Graur. Sunt scriitoare și facilitatoare de procese de învățare. Sunt pasionată de teatru, autocunoaștere și de explorarea relației cu corpul. Am studiat Litere și Scriere Dramatică și lucrez de 6 ani în educația non-formală.
Faciliteaz ateliere de scriere creativă, teatru de improvizație, educație sexuală și relațională. În sesiuni individuale, sprijin oamenii să-și cultive o relație cu scrisul ca artă și/sau ca instrument terapeutic.

Te invit să călătorim împreună!

Iau cu mine autenticitatea, deschiderea și prezența experimentate și observate în timpul cursului. Mi-am întărit și credința că pot fi mai unită cu alte femei și că suntem mai puternice împreună.

Iau cu mine blândețe și idei noi legate de ce înseamnă a fi erotic. Cumva în capul meu a fi erotic era o chestie care se întâmpla din senin, mai mult altor persoane, desigur. Dar am învățat că nu e chiar așa, și că a fi erotic nu e o chestie care se întâmpla doar așa, are nevoie de context și de partea de încet și de safe, nu doar de sălbatic și pasional.

Feedback de la ultima ediție