top of page
IMG_20200710_190617_edited.jpg

Practici gratuite de embodiment

“You can’t logic your way through emotion” - autor necunoscut

Îţi ofer gratuit 5 înregistrări care să te ghideze într-o explorare a 5 emoţii sau stări dificile: singurătate, furie, confuzie, anxietate, ruşine. 

Primeşte înregistrările gratuite

De ce să îmbrăţişăm emoţiile dificile?

Emoțiile locuiesc în corp. În tâmple, în gât, în stomac, în spate, în tot corpul nostru. Emoțiile în sine sunt o grupare de senzații corporale, cărora am decis din considerente de comunicare cu ceilalți, să le punem nume. Dacă povestim cu copiii și îi întrebăm cum se simt, de cele mai multe ori ne vor răspunde în senzații care sunt localizate în anumite parți ale corpului, care au anumite culori sau care se transformă în tot felul de imagini metaforice. Ei doar explorează cu curiozitate ce e prezent în corp și încă nu se gândesc ce ar trebui si ce nu ar trebui să găsească acolo sau ce să facă pentru a se scăpa de ceea ce găsesc.

Pentru mulți dintre noi, încă e greu să ne conectăm cu corpul, să respirăm ușor, să simțim și să experiențiem emoțiile în plinătatea lor. Încă ne luptăm sau blocăm aceste emoții și senzați în loc să le simțim.

Când sunt foarte intense, putem inclusiv să credem că ne vor sfâșia sau ne vor ucide, dar șansele sunt mai mari să o facă tocmai dacă nu le simțim. Teama de propriile emoții ne sugrumă energia vitală. Atât din punct de vedere fizic dar și practic, întrucât ne influențează situațiile față de care ne deschidem și față de care ne protejăm.

Primeşte înregistrările gratuite

Ce spun alţii despre practici?

bottom of page