top of page
DSC_7575.jpg
Dans
output-onlinepngtools.png

Ritmul interior s-a născut la intersecția între pasiunea mea pentru dans și mișcare și nevoia personală de a înțelege și integra în viața mea conexiunea dintre minte și corp. Prin ritmul interior ofer educație, resurse și experiențe trăite despre conectare la corp, ascultarea limbajului corpului și redobândirea vitalității.

Fac asta prin ateliere, programe, resurse înregistrate precum și prin resurse gratuite, postrări pe social media și un podcast.

Ceea ce ofer este susținut de formările mele în Terapie prin Dans și Mișcare, Mișcare Autentică, coaching, traininguri internaționale, experimentarea unei palete vaste de practici de dans sau mișcare și experiența vieții mele de conectare cu mine și corpul meu.

Dacă ai nevoie de un ghid uman și empatic, care să-ți fie alături în procesul tău de reconectare la limbajul corpului, la ritmul tău și la ghidarea ta interioară, te invit în lumea mea!

Для инстаграма (оформление сторис)_edited.jpg

Coaching somatic

Corpul ne vorbește mereu prin senzații. Limbajul corpului se poate învăța, cu practică, răbdare și uneori ghidaj extern. 

Sunt aici să te cunosc, să te simt, să te văd, să te aud, să susțin și să te ghidez

în relația de intimitate cu tine și corpul tău

output-onlinepngtools.png

Proiectul ritmul interior se naște din multe ore de dans și multe ore de psihoterapie, din ateliere organizate și facilitate, din proiecte începute și lăsate în spate, din imaginea unei femei în vârstă care dansează plină de viață pe stradă și care mă face să-mi doresc să fiu și eu așa la vârsta ei, din imaginea unui tânăr pe care îl zăresc din tren și care dansează cu ochii închiși pe un peron, din propria mea nevoie de conexiune și sens.

Для инстаграма (оформление сторис)_edited.jpg

Podcastul ritmul interior.

Am lucrat până acum la crearea a 3 sezoane de podcast. Ultimele două sezoane au fost compuse din 10 episoade și am avut o serie de invitați care au participat cu diferite informații și perspective în tematici legate de corp și conectrare cu sine.

bottom of page