Caută

Tu îți asculți ritmul când creezi?Vorbeam cu Adela Haru într-un podcast pentru care am început să înregistrez despre ritm și importanța de a ne respecta ritmul. Îmi spunea despre cum o casă construită la timpul potrivit, ca sezon sau temperatură, poate să dureze decenii, pe când una construită la momentul nepotrivit se poate surpa în câteva sezoane.

Încă învăț să respect acest ritm cand vine vorba de ceea ce creez și ofer prin Ritmul Interior. Mă surpind câteodată grăbind un proces doar pentru că simt o presiune de a-mi investi energia, de a fi constantă și de a nu sta cu acel gol. Iar câteodată îmi e foarte clar ce am de făcut și că momentul e acum.

Marțea această am facilitat primul meu atelier în care am vorbit mai multe decât sunt eu obișnuită și în care nu am ghidat mișcare, Movement Hub. Acest nume Movement Hub e cu mine de jumate de an. Când am primit acest nume îmi imaginam că ar fi un hub pentru oameni care sunt pasionați de mișcare, atât facilitatori cât și nefacilitatori, care pot învăța unul de la altul diferite unelte dar și să se sprijine în procesul de a deveni facilitatori sau a-și îmbunătăți skilurile.

Când mai multe persoane au început să mă întrebe despre cum să creeze experiențe de mișcare pentru alții, totul pe parcursul unei luni, am simțit că e momentul potrivit să dau viață atelierului Movement Hub. Sincer nu știu care îi va fi viața acestui concept, și dacă va merge pe firul inițial. Dar ceea ce știu e că am început să lucrez cu pasiune la un minicatalog de unelte de embodiment, care va conține ghidări înregistrate cu exerciții de grounding, exerciții pentru a explora diferite calități și câteva exerciții mai speciale. Gestation mode on!

Autor poză necunoscut.

#ritmulinterior #embodiment #bodyconnection #embodiedpractices #incorp #vitalitate