top of page
Image by Pawel Czerwinski

꩜ 5 sesiuni ONLINE de grup de 1h și 45 de min (înregistrate);

꩜ o sesiune ONLINE de grup peste o lună de la încheierea programului;

꩜ o sesiune de coaching somatic 1 la 1;

꩜ pachetul de practici înregistrate Homecoming toolkit. 

Ce contine programul?

Guardians of aliveness

Program de conectare la energia vitală prin practici somatice și dans

23 ianuarie - 20 februarie + o întâlnire la o lună (6 întâlniri)

Atelier de coborât în corp prin DANS SOMATIC (20).png

Unii dintre noi am învățat să ne colapsăm forța vitală pentru a ne îndeplini nevoile, pentru a seta limite, pentru a fi îngrijiți de către ceilalți sau pentru a transmite cuiva mesajul că suntem supărați.

Această soluție, pe care unii am găsit-o în copilărie, de a ne retrage sau închide, ne blochează accesul la sinele adevărat, la ghidarea interioară, la bucurie și la energia vindecătoare a forței vitale. Acest mecanism de micșorare a forței vitale are ca scop siguranța.

Fără conștientizare, cultivarea siguranței în corp și rescrierea credințelor, acest mecanism ne poate afecta toată viața.

Experiența mea personală și formările, informațiile, practicile și transformările pe care le-am trait în diferite relații, mi-au arătat că putem să înmuiem acest mecanism. Mi-au arătat că ne putem simți în siguranță și să lăsăm ca forța noastră vitală să existe și să punem limite, să cerem și să comunicăm…fără a ne mai decupla de la Sine și fără să a mișcora forța vitală.

Guardias of aliveness este un proces ONLINE de 5 întâlniri săptămânale + o întâlnire după o lună. Vom parcurge împreună diferite teme cu scopul de a ne conecta la vitalitate, a deveni conștienți de modalitățile în care ne deconectăm de ea, și cum să devenim protectorii ei. Procesul este unul în principal experiențial, în care ne vom folosi de practici somatice, mișcare, dans, journaling și sharing.

image (1) (1).png
output-onlinepngtools.png

Temele celor 6 sesiuni

Resurse

Expresie

Instinct

A primi și a da

Cine devin?

Integrare

Image by Pawel Czerwinski

꩜ Te gândești des la trecut sau la viitor și îți este greu să fi în prezent. Îți dorești modalități simple, pe care să le integrezi în viața de zi cu zi, care să te facă mai prezent/ă în viața ta.

꩜ Îți e greu să îți auzi nevoile, dorințele și limitele, să le exprimi și să le susții în fața altora. Ți-ar place să poți să fi mai în contact cu tine, cu senzațiile și emoțiile tale și cu ce e important pentru tine. 

꩜ Vrei să ai mai multă energie și să simți mai viu/vie, fără să trebuiască să îți schimbi complet viața și să pleci într-o aventură. 

꩜ Vrei să poți spune nu, dintr-un spațiu de conectare cu sine și acceptare.

꩜ Te-ai săturat să te vindeci, să te cauți de blocaje, de traume și să fi veșnic într-o călătorie de vindecare. Îți dorești să începi să fi bine și viu/vie acum.

Nu e nevoie de experiență anterioară.

E nevoie doar de curiozitate, dorință de explorare, de a simți și de a imagina.

Acest program e pentru tine dacă:

Ce spun oamenii care au lucrat cu mine?

"Experiența Intimitate cu mine si corpul meu a aprins luminițe în locuri în care era întuneric, a făcut posibilă pășirea cu mai multă siguranță în energii pe care le credeam străine, dar care am înțeles apoi că sunt tot parte din mine, că sunt eu, și că am posibilitatea să accesez acele stări oricând îmi doresc, ca pot să învăț să primesc, să mă primesc acasa, prin câteva mișcări, chiar în sesiuni scurte, că pot să învăț să mă conectez, și că nu e nevoie de ore întregi de practică ca să pot face asta."
Image by Pawel Czerwinski
image (1) (1).png

În acest program o să întâlnești

❥ Meditații

❥ Practici dedicate Sistemului Nervos
❥ Explorări din Terapie prin Mișcare și Dans
❥ Dans Somatic

❥ Journaling
❥ Sharing de grup

Despre metodele de lucru

Terapie prin dans și mișcare

Terapia prin Dans și mișcare este o formă de art-terapie, este o combinație între dans și psihoterapie. Se bazează pe ideea că mintea și corpul sunt interconectate, și că o schimbare într-o parte o influențează pe cealaltă.
Promovează conștiința, încrederea în sine și exprimarea emoțiilor. Poate fi folosită cu indivizi, cupluri, familii și grupuri.


Dans Somatic

Dansul Somatic este o practică de mișcare kinestezică care se focusează pe a crește vocabularul de mișcare și conștiința corporală prin explorarea detaliată și focusată a corpului în mișcare.
Poate folosi indicații pentru a mișca anumite părți ale corpului (încheieturi, mușchi) în feluri specifice sau poate invita spre mișcare improvizată prin imagerie. Dansul Somatic te ajută să interacționezi într-un mod creativ cu procesele emoționale, fizice și cognitive. Îți permite să explorezi în siguranță și să exprimi ceea ce nu poți spune în cuvinte.


❥  Journaling

În acest program de vom folosi de tehnica Journal Speak, creată de terapeuta Nicole Sachs.
Scopul tehnicii este de a scrie adevarul nefiltrat despre cum ne simțim. Fără a cenzura sau edita; încercând să fim cât mai sinceri cu putință legat de ceea ce simțim chiar dacă e rușinos, înfricoșător sau urât. Cele scrise nu sunt citite de altcineva și funcționează pe principiul procesării multitudinilor de trăiri pe care le avem în viața, dar pe care nu avem timp să le simțim.
O dată ce le punem pe foaie, acestea ies din corpul nostru.

output-onlinepngtools.png

Plata

*Plata nu se returnează decât în caz de anulare a evenimentului.
În caz că nu mai poți ajunge și ai plătit, îți poți găsi un înlocuitor pentru a nu pierde investiția.

Întâlnirile vor avea loc marți 23, 30 ianuarie, 6, 13, 20 februarie între orele 18:30 și 20:15. Sesiunea de integrare va avea loc la aprox. o lună de la încheierea programului și o vom stabili împreună.

Sesiunea 1 la 1 o stabilim împreună.
Preț: 550 RON

Posibilitate de plată integrală sau în două rate de 275 RON


Deadline înscrieri: 20 ianuarie

Plata
bottom of page